Stăpânii în staţiuni, iar animalele la pensiune. Tot mai mulţi moldoveni preferă să lase animalele în hoteluri cu condiţii de lux

Stăpânii în staţiuni, iar animalele la pensiune. Cu gândul că prietenii necuvântători tot merită o vacanţă, tot mai mulţi moldoveni preferă să lase animalele în hoteluri cu condiţii de lux, atunci când merg în concediu. Acolo patrupezii au parte de o vacanţă greu de uitat.

Aceştia primesc recompense dulci sub formă de os, fac plimbări, se joacă mult şi sunt răsfățaţi îndeajuns astfel încât să nu simtă lipsa stăpânilor. Se întâmplă într-o pensiune din Tohatin, unde în perioada concediilor lista rezervărilor este plină.

"Ei veneau şi îmi spuneau Diana fă te rog ceva, vin şi îl leg de poartă, doar ia-l. Şi eu îi luam acasă, am avut cazuri când am luat şi câini şi pisici acasă."

Pensiunea animalelor din Tohatin este plină ochi de pisici, câini şi chiar şi papagali în sezonul estival. Administratoarea spune că rezervările se fac din timp, iar îngrijitorii abia de reuşesc să ducă urma năzdrăvăniilor făcute de patrupezi.

"Nu avem aşa cazuri ca câinii să fie agresivi cu noi, la noi vin doar câini cuminţi, liniştiţi şi jucăuși."

Animalele au în program doar relaxare şi sunt prinşi doar în joacă. Aceştia au trei plimbări pe zi, băi răcoritoare, primesc aceeaşi hrană ca şi acasă, iar cel mai important au parte de atenţie 24 din 24 de ore.

"De regulă se mai practică de exemplu dacă animalul primeşte un tratament ceva şi nu poate fi întrerupt, noi îl continuăm aici la noi."

Pensiunea este populară în special printre rândurile străinilor stabiliţi la noi în ţară, care au parte de mai multe deplasări. Briana Kats din Statele Unite ale Americii spune că este clientă fidelă deja a acestei pensiuni şi de multe ori cei trei câinii ai săi nu doresc să se întoarcă acasă, după o vacanţă în pensiune.

"Acest loc este minunat, câinii noştri sunt foarte fericiţi aici şi îngrijitorii au grijă bine de ei şi sincer câteodată nu vor să se întoarcă acasă, într-atât de tare iubesc ei acest loc."

Reprezentanţii pensiunii spun că în mare parte patrupezii sunt cazaţi până la două săptămâni, iar cele mai multe rezervări sunt în sezonul estival.

Preţul unei nopţi pentru o pisică fără hrană este de la 90 de lei, iar cu 10 lei în plus este inclusă şi alimentaţia. Preţul unei nopţi pentru câine porneşte de la 120 de lei şi până la 160 de lei în dependenţă de mărimea patrupedului.

loading...

Lasă un comentariu