Stanislav Reniță țintește victoria la gala KOK! Cine îi va fi adeversar în ultima luptă din acest an

Embed:

Stanislav Reniţă este pregătit de ultima sa luptă din acest an. La gala KOK de la Chişinău, moldoveanul se va duela cu italianul Muru Tayro într-o super luptă la categoria de 65 de kilograme. Reniţă afirmă că e gata să încheie anul cu o victorie.

"A fost un an productiv pentru mine, dar în acelaşi timp şi greu. Am avut a obţinut victorii, dar am suferit şi înfrângeri. Mă simt bine, sunt pregătit speră să închei anul cu victorie. Cred că voi reuşi cu bine", a precizat luptătorul moldovean.

În 2016, Stanislav Reniţă a câştigat centura de campion în categoria de 65 de kilograme, versiunea KOK. La ultima gală de la Chişinău, Reniţă l-a învins prin knock-out pe experimentatul olandez Tommy Dieckmann. Tot în acest an, moldoveanul a participat la o prestigioasă gală K-1 din Japonia.

"În partea a doua, partea principală a galei vom vedea luptea bune, calitative, deoarece vor lupta sportivi de valoare cum este Stanislav Reniţă", a declarat preşedintele FEA, Dorin Damir.

Gala KOK va fi organizată de Asociaţia FEA şi va avea loc pe 10 decembrie la Sala Polivalentă din Capitală. Biletele pot fi procurate la casele Teatrului de Operă şi Balet "Maria Bieşu".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu