Stanislav Reniţă este pregătit de o nouă provocare. Se va lupta cu Tommy Dieckmann

Embed:

Stanislav Reniţă este pregătit de o nouă provocare din carieră. Luptătorul moldovean se va duela la gala KOK de la Chişinău cu experimentatul olandez Tommy Dieckmann.

Reniţă, care în luna iunie a devenit primul moldovean participant la prestigiosul turneu World Grand Prix de la Tokyo, afirmă că nu are frică de adversar şi vrea să obţină victoria cu orice preţ.

"Sunt într-o formă bună. Despre adversar pot să spun este primul care e de aceeaşi înălţime cu mine. Este un luptător experimentat, dar eu nu mă uit la acest lucru. Voi lupta şi sper că victoria va fi a mea", a declarat luptătorul KOK, Stanislav Reniţă.

"Suntem siguri că Stanislav va arăta o luptă frumoasă. Adversarul este unul experimentat, având în palmares peste 100 de lupte şi vine din circuitul Glory", a menţionat preşedintele clubului Lion, Octavian Orheianu.

"Tommy Dieckmann este un luptător foarte experimentat, chiar cu mult mai experimentat decât Reniţă. Însă nu mai prin aşa lupte creşte măiestria şi încrederea în sine. Lui Stanislav îi va greu, dar noi toţi sperăm că el va demonstra că e campion în KOK", preşedintele FEA, Dorin Damir.

Duelul dintre Reniţă şi Dieckmann este unul dintre cele opt programate la gala KOK care va avea loc pe întâi octombrie la Sala Polivalentă din Chişinău. Cele mai aşteptate lupte sunt cele din piramida categoriei de 95 de kilograme în care patru sportivi vor lupta pentru titlul de campion.

Republica Moldova va fi reprezentată de Alexandru Burduja.

Biletele pentru marele eveniment pot fi procurate la casele Teatrului de Operă şi Balet "Maria Bieşu". Cel mai ieftin tichet costă 180 de lei.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu