Stanislav Reniţă a revenit DEZAMĂGIT din Japonia. Declaraţiile luptătorului

Embed:

Stanislav Reniţă a revenit dezamăgit din Japonia, unde a fost învins și eliminat chiar în primul duel a turneului de K-1 World Grand Prix. Luptătorul din Moldova a mărturisit că nu şi-a putut stăpâni emoţiile în partida cu japonezul Hideaki Yamazaki , care l-a învins la puncte. Cei doi s-au luptat în categoria de greutate de până la 65 de kilograme.

"M-am luptat la un nivel înalt, unde a existat mare presiune. Pentru mine era ceva nou, ceva la ceea ce nu m-am aşteptat. Dar pot spune ca şi adversarul era un pic mai experimentat decât mine. Nu m-am mai luptat cu sportivi care să aibă aşa un stil ca al lui", a spus luptătorul K-1, Stanislav Reniţă.

Totodată, Reniţă are şanse să se bată din nou în Japonia.

"După luptă s-a apropiat de mine preşedintele Federaţiei ce organizează luptele acolo şi mi-a propus să mai lupt în categoria de 62,5 de kilograme. Probabil, lupta aceasta va avea loc în septembrie", aadăugat luptătorul K-1, Stanislav Reniţă.

Adversarul luptătorului moldovean a ajuns până în semifinale şi a pierdut în faţa marocanului Ilias Bulaid. Turneul ”World Grand Prix” de la Tokyo a fost câştigat de unul dintre favoriţii publicului, Kaew Fairtex din Thailanda.

Stanislav Reniţă este primul luptător K-1 din ţara noastră, care s-a bătut, în Japonia, la un asemenea nivel.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu