Stanislav Reniţă a fost desemnat cel mai bun luptător KOK din 2016

Embed:

Stanislav Reniţă a fost desemnat cel mai bun luptător KOK din 2016. Sportivul şi-a primit trofeul la Gala Laureaţilor, care a avut loc într-un club de noapte din Chişinău.

Stanislav Reniţă a reuşit o performanţă incredibilă în 2016. El a câştigat centura de campion în categoria de 65 de kilograme, versiunea KOK.

La ultimele două gale de la Chişinău, Reniţă l-a învins prin knock-out pe experimentatul olandez Tommy Dieckmann şi respectiv pe italianul Muru Tayro.

Tot în acest an, moldoveanul a participat la o prestigioasă gală K-1 din Japonia.

"Demult am mers spre asta, adică să obţinu titlul de sportivul anului. Anul acesta a fost pentru mine unul greu. Am încercat să mă prezint la cel mai înalt nivel şi cred că am reuşit cu bine", a spus luptătorul Stanislav Reniţă. 

Cel mai bun antrenor KOK din 2016 a fost desemnat Nicanor Trocin.

În cadrul Galei Laureaţilor au mai fost premiaţi şi luptătorii de MMA, iar cel mai bun dintre ei a fost desemnat Grigore Panfilii, care la finalul acestui an a cucerit centura de campion mondial la categoria de 71 de kilograme. Cel care îl pregăteşte pe Panfilii, Ion Gheorghiu a primit trofeul pentru cel mai bun antrenor.

"Este un titlul poate nu cel mai mare, dar este unul pe care l-am meritat şi pe care chiar l-am dorit", a spus luptătorul MMA, Grigori Panfilii

Preşedintele Asociaţiei FEA, Dorin Damir, susţine că anul 2016 a fost unul de succes pentru K-1 din Moldova.

"Am dat start proiectului nou Eagles, care deja este popular nu numai în Moldova. Avem nume noi, avem perspective mari anul viitor. Aşa că sunt mulţumit de anul care se încheie", a declarat preşedintele FEA, Dorin Damir. 

"Mă bucur că sunt tinere talente în acest sens. Rezonanţa, extinderea şi numărul tinerilor care practică acest gen de sport este în creştere. Este îmbucurător că generaţia tânără aleg să meargă în sala de sport şi nu merg în alte localuri nocive", a spus ministrul Tineretului şi Sportului, Victor Zubcu. 

Asociaţia FEA a organizat în acest an trei Gale KOK în Capitală şi tot atâtea turnee internaţionale de MMA.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu