Stanislav Namaşco, profesor de fotbal

Embed:

Stanislav Namaşco a devenit profesor de fotbal. Namaşco şi-a demonstrat măiestria pedagogică într-o lecţie de fotbal pentru viitorii portari. Portarul tricolorilor nu a jucat încă niciun meci în acest an pentru echipa sa, Kuba Krasnodar şi, evident, a făcut-o în timpul liber.

Stanislav Namaşco, portarul selecţionatei Moldovei şi a formaţiei Kuban Krasnodar a susţinut o lecţie de fotbal, dedicată golchiperilor începători.

El a povestit în detalii, dar şi a demontrat cum trebuie trebuie să arate un plonjon. Totodată, Namaşco a arătat cum un portar trebuie să reţină sau să respingă corect mingea, deşi lui personal nu îi reuşeşte de fiecare dată acest lucru.


Fotbalistul a dezvăluit secretul succesului de a apara o lovitură de la 11 metri. Ultimul penalty apărat de Namaşco a fost în meciul Moldovei cu Suedia, când portarul moldovean a respins lovitura de pedeapsă executată de atacantul lui AC Milan, Zlatan Ibrahimovic.

După partida dintre Suedia-Moldova, încheiată cu victoria gazdelor cu scorul de 2-1, Stanislav Namaşco a fost numit eroul meciului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu