Stadionul Dinamo riscă să nu intre în planul de modernizare pentru EURO 2020

Stadionul Dinamo riscă să nu intre în planul de modernizare pentru EURO 2020.

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, luni, într-o conferință de presă, că este posibil ca Stadionul

Dinamo din Șoseaua Ștefan cel Mare să nu intre în planul de modernizare pentru organizarea în România a EURO 2020, scrie agerpres.ro.

El a explicat că dintre cele patru stadioane, Arcul de Triumf, Steaua, Rapid și Dinamo, pe care România s-a obligat să le modernizeze pentru a primi organizarea Campionatului European, cel din Șoseaua Ștefan cel Mare are probleme în ceea ce privește dreptul de proprietate.

Mai exact, Stadionul Dinamo are mai mulți proprietari, unul deține o tribună, altul pista de atletism și așa mai departe.

ntrebat dacă FRF va schimba Dinamo cu o altă arenă din București, Burleanu a răspuns: "Așteptăm reacții din acest punct de vedere, altfel va trebui să identificăm o altă variantă. Așteptăm… dacă am fi identificat o altă variantă ar fi însemnat că Dinamo nu mai are nicio șansă de a intra în acest program guvernamental de investiții".

România a primit organizarea a patru meciuri din cadrul Campionatul European din 2020 pe Arena Națională din Capitală.

UEFA obligă țările organizatoare să pună la dispoziție alte patru stadioane la standarde internaționale pentru antrenamentele oficiale ale echipelor naționale.

Cele patru arene pe care România le-a ales pentru a le moderniza sunt Arcul de Triumf, Steaua, Rapid și Dinamo.

Lasă un comentariu