Sportivii niponi, încurajaţi din Cosmos, înainte de a pleca la Olimpiada de la Soci (VIDEO)

Embed:

Japonezii şi-au trimis cu mult fast echipa olimpică la Soci. Oficialii niponi au organizat o ceremonie specială la Tokyo şi le-au urat succes sportivilor care vor evolua la Jocurile Olimpice.

Sportivii japonezi care vor participa la Olimpiada de la Soci au avut parte de o încurajare inedită înainte de a face deplasarea în Rusia. La ceremonia specială, sportivii au primit un mesaj chiar din Cosmos.

La eveniment a fost prezent şi premierul Japoniei, Shinzo Abe, care le-a urat succes sportivilor. Unii din ei au rămas uimiţi de gestul oficialului.
 
"De data aceasta, prim-ministrul a venit şi ne-a încurajat. Pentru noi a fost foarte surprinzător", a spus patinatoarea Akiko Suzuki.

Odată cu niponii, şi oficialii nemţi le-au urat succes sportivilor din Germania la Olimpiada de la Soci. Conducerea Comitetului Olimpic German a anunţat şi principalul obiectiv al echipei.
 
"Obiectivul principal este ca echipa Germaniei să fie cât mai sus în clasamentul pe medalii. Trebuie să ne clasăm cel puţin pe locul trei. Performanţa ideală va fi să obţinem 30 de medalii, la fel ca la Olimpiada de la Vancouver", a menţionat preşedintele Comitetului Olimpic din Germania, Alfons Hoermann.

Japonia va avea 137 de sportivi la Soci, în timp ce Germania va fi reprezentată la Jocurile Olimpice de 169 de sportivi. Olimpiada de iarnă se va desfăşura în perioada 7 - 23 februarie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu