Sportiva Alexandra Camenşic: După Olimpiadă vreau să concep un copil

Embed:

Alexandra Camenşcic, singura sportivă din Moldova care a concurat la două probe la Jocurile Olimpice de la Soci, este mândră de evoluţia ei.

Sportiva noastră a declarat că după Olimpiadă va lua o pauză în cariera sportivă şi îşi va dedica timpul familiei.

După ce s-a clasat pe ultimul loc la proba biatlon şi pe poziţia 71-a la schi fond, Alexandra Camenşcic a rămas mulţumită de prestaţia ei la Jocurile Olimpice de la Soci.

"M-am clasat pe locul 84 în lume. Mulţi sportivi din diferite ţări nu au ajuns aici, iar eu am luptat pentru a fi la Soci. Sunt mândră şi fericită că am ajuns la Olimpiadă. Schi fond e probă mai dificilă. Am evoluat la stilul clasic, care nu este al meu" a declarat sportiva.

După evoluţia la Olimpiada de la Soci, Alexandra Camenşcic are un obiectiv clar, dar nu face parte din activitatea sportivă.

"Dacă îmi va ajuta Dumnezeu, vreu să fac un copil. Tare mult îmi doresc. Dacă nu, atunci îmi voi continua cariera sportivă" a spus Alexandra.

Moldova mai are un sportiv, care încă nu a evoluat la Olimpiada de la Soci. Austriacul naturalizat, Georg Lindner va concura pe 16 februarie în competiţia de schi alpin, la proba slalom gigant.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu