Sporting Lisabona a obţinut victoria şi în cea de-a doua etapă a campionatului portughez de fotbal

Embed:

Sporting Lisabona a obţinut victoria şi în cea de-a doua etapă a campionatului portughez de fotbal. "Alb-verzii" au dispus cu 1-0 de Vitoria SetUbal într-o partidă disputată pe propriul stadion, "JozE AlvalAde", în prezenţa a peste 42 de mii de spectatori. Singurul gol a fost înscris de olandezul Baz Dost, care a transformat un penalty în minutul 86, iar Sporting a urcat pe prima treaptă a clasamentului.

În seara zilei de marţi, 15 august, Sporting Club de Portugal va găzdui Steaua Bucureşti pe acelaşi stadion, "JozE AlvalAde", în prima manşa a play-off-ului Ligii Campionilor. Partidă va fi televizată în direct de "CANAL 3", de la ora 21 şi 45 de minute.

Miercuri seară, 16 august, acelaşi post de televiziune va transmite o altă confruntare majoră din play-off-ul Ligii Campionilor, partida dintre Napoli şi Nice.

Gruparea franceză a început slab noua stagiune. După înfrângerea cu 0-1 în prima etapă pe terenul lui Saint Etienne, elevii lui Lucien Favre au pierdut, surprinzător, şi în etapa a doua, pe teren propriu, scor 1-2, confruntarea cu nou-promovata Troyes.

Saif-Eddine Khaoui  a marcat golul victoriei oaspeţilor cu 5 minute până la fluierul final.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu