Sponge Bob revine pe ecrane! Buretele galben va încânta copiii alături de Antonio Banderas

Embed:

Sponge Bob, unul dintre cele mai populare desene animate din lume, revine pe ecrane. De această dată, buretele Bob se va transfera din apă pe uscat și va avea o aventură nemaipomenită alături de actorul Antonio Banderas. Pe acesta din urmă îl vom vedea în rolul unui pirat. 

"Sponge Bob – Aventuri pe uscat" este o continuare a filmului "Sponge Bob Pantaloni Pătrați". În distribuția din 2015, cunoscutul actor spaniol Antonio Banderas are rolul piratului Burger Beard. Acesta este un personaj negativ, care se află într-o confruntare directă cu Sponge Bob, buretele plin de viață, galben, zâmbitor și drăguț din cale-afară.

Banderas recunoaște că, deseori, este mai greu să joci un rol în desene animate, decât în filme artistice.

"Pentru mine, lumea copiilor este o chestiune serioasă. Și eu sunt părinte. Când faci un film pentru copii, ai mai multe posibilități să te manifești în mai multe moduri. Te simți mai liber să faci mai multe lucruri, în special în acest film în care joc rolul de pirat, care este un personaj romantic și liber", a explicat actorul spaniol.

Fimul de animație realizat atât pentru copii, cât și pentru adulți promite să dea savoare unei seri cinematografice în familie. Acesta va fi lansat oficial în data de 6 februarie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu