SPLENDOARE ŞI PUTERE! Maşina lui Batman expusă într-un oraş din Portugalia

Batmobilul, mașina pe care Batman o folosește în filmul 'Justice League', va fi expusă la Comic Con Portugalia 2017, care se va desfășura în perioada 14 -17 decembrie în orașul Matosinhos, din nordul țării.

Vehiculul condus de acest alter ego al lui Bruce Wayne, interpretat în film de Ben Affleck, poate atinge o viteză de până la 329 de kilometri pe oră, cântărește aproape 4 tone și este totodată una din principalele arme ale supereroului având echipament militar încorporat, scrie Agerpres.ro.

Potrivit agenției care organizează evenimentul, fanii lui Batman vor putea vedea, la salonul Comic Con portughez, Batmobilul cu toate dotările sale caracteristice, printre care mitraliera retractilă de calibrul Twin.50 în parte superioară, lansatorul de rachete frontal și aruncătorul de flăcări în partea posterioară.

Batman este unul din principalii protagoniști ai "Justice League", noul film din saga cu supereroi ai DC în care mai apar Superman, Wonder Woman, Cyborg și Flash.

Înființat în 2014, salonul Comic Con din Portugalia a devenit în scurt timp unul dintre evenimentele culturale relevante din țară, mai ales după ce a fost vizitat în prima sa ediție de aproximativ 30.000 de persoane, depășind cele mai optimiste așteptări.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu