Spitalul Municipal Nr. 1, OBLIGAT să achite DESPĂGUBIRI de peste 200 de mii de lei doctoriţei care a fost bătută de către soţul unei paciente

Embed:

 

Despăgubiri de peste 200 de mii de lei. Atât trebuie să plătească administraţia Spitalului Clinic Municipal Nr.1 medicului care, la începutul lunii martie, a fost agresat de soțul unei paciente. Decizia a fost luată, astăzi, de magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Centru.

Acesta este şi unul dintre motivele care au stat la baza demisiei directorului spitalului, Iurie Dondiuc. Acesta ne-a declarat, anterior, că nu este de acord cu decizia instanţei şi că despăgubirile ar trebui să le achite cel care a agresat medicul și nu instituția în care a activat doctorul.

În luna martie, șefa secției Terapie 2 de la Spitalul Clinic Municipal Nr.1 a fost bătută de soțul unei paciente, în vârstă de 70 de ani, care a decedat în spital. Agresorul şi-a motivat gestul prin faptul că a fost nemulțumit de calitatea tratamentului oferit, astfel a luat-o la pumni pe doctoriță, cauzându-i numeroase traumatisme. Medicul s-a arătat indignat de faptul că administraţia instituţiei nu i-a putut asigura protecţie şi nu a pus la dispoziţie pază pentru astfel de incidente. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu