Spitalul de Urgență, plin de cheflii. Zeci de persoane au avut nevoie de ajutorul medicilor noaptea trecută

Embed:

Revelionul a trecut, nu şi perioada chefurilor care se încheie la Spitalul de Urgenţă. Şi noaptea trecută, medicii de la ambulanţă au fost solicitaţi să le ofere asistenţă persoanelor care au cam întrecut măsura la băutură. Cei mai mulţi pacienţi au ajuns la spital cu răni provocate de căzături sau bătăi.

Un tânăr, care a ajuns la spital cu o claviculă fracturată s-a plâns că medicii nu-i acordă destulă atenţie:

" - Mi-am fracturat mâna. - Ai căzut jos? - Da. - Unde? - Mergând pe stradă! Și iată, bani, bani, bani. Du-te încolo, vino înapoi, deja eu trebuia să fiu în pat. - Ai consumat alcool? - Da, în seara de Anul Nou nu, dar a doua zi da.

De asistența medicală a avut nevoie și un tânăr care fost lovit la cap în timpul unei încăierări:

" - Am căzut și asta e tot. - Pe asfalt? - Nu - A fost o glumă prietenește."

Iar un bărbat a fost adus la spital fără cunoștință. Rudele sale au spus că acesta a consumat alcool timp de două zile, aproape fără întrerupere.

" - E rău, a fost adus la ora 16:00. Am chemat salvarea și i-au făcut URL. El a băut aseară vin și nu a mâncat nimic. De la ora 16:00 a început să îi fie rău."

Noaptea trecută, la Spitalul de Urgenţă au fost internate în jur de o sută de persoane. Totodată, un bărbat din Basarabeasca a murit într-un incendiu produs în propria locuinţă. Circumstanțele producerii incendiului urmează să fie stabilite. În total, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 12 incendii. Iar în localitățile din nordul țării, ajutorul echipajelor SMURD a fost solicitat de 21 de ori.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu