Spiritul sărbătorilor de Paşte, adus de mii de luminiţe aprinse în faţa Catedralei din centrul Capitalei

Embed:

Spiritul sărbătorilor de Paşte este adus şi de luminiţele care împodobesc bulevardele din Capitală, dar şi unele locaşuri sfinte. Acestea încântă privirile credincioşilor care au aşteptat cu multă bucurie Sfintele Sărbători. Luminiţele au fost aprinse, aseară, într-o atmosferă de cântece pascale.

Oamenii care au venit în faţa Catedralei Naşterea Domnului din centrul Capitalei s-au bucurat de frumuseţea îngeraşilor, a ouălor şi a iepuraşilor. Toate modelate din mii de luminiţe multicolore.

"Mi se par foarte frumoase, să ştiţi că nici în România nu este aşa. Am făcut poze, vreau să le arăt celor de acasă şi prietenilor mei cum este în Chişinău", a spus o domnişoară.

Primarul general, Dorin Chirtoacă, spune că administraţia oraşului a făcut tot posibilul pentru a aduce în Capitală atmosfera sărbătorilor pascale.

"La Biserica Sfântul Nicolae au fost puse 111 proiectoare, la Biserica Sfânta Treime parcă ceva mai puţine, 50 sau 60. Aici exact cred că nu ştiu, e vorba de mii de beculeţe, plus ceea ce avem pe Bulevarde. Consumul din scuarul Catedralei ne costă doar 1.500 de lei. Este natural ca un oraş să devină din ce în ce mai frumos", a declart edilul Capitalei.

Cei care nu au avut posibilitatea să participe la inaugurare se pot bucura de priveliştea luminiţelor şi a figurilor pascale pe parcursul întregii săptămâni.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu