Spirite încinse. Wilder şi Fury s-au îmbrâncit la conferinţa de presă

Embed:

Spirite încinse la ultima conferinţa de presă dinaintea confruntării din ring dintre Deontay Wilder şi Tyson Fury. Cei doi pugilişti s-au îmbrâncit în timpul "duelului privirilor". Primul care a cedat în faţa provocărilor adversarului a fost Wilder.

Fury şi Wilder vor lupta pentru centura de campion mondial în categoria grea, versiunea WBC. Va fi a doua confruntare a celor doi boxeri, după cea din decembrie 2018, încheiată, surprinzător, la egalitate.

"Nu uita niciodată că atunci când te-am găsit, erai dependent de cocaină, te bătea gândul să te sinucizi. Aşa că nu uita niciodată cine te-a readus în boxul mare. Eu te-am adus înapoi, te-am târât înapoi, am pus mâncare pe masa familiei tale şi acum o fac pentru a doua oară", a spus boxerul SUA, Deontay Wilder.

"Îmi datorezi totul. Eu te-am ridicat la acest nivel. Bine ai venit în boxul mare. Este a doua ta confruntare de top", a menţionat boxerul din Marea Britanie, Tyson Fury.

Americanul Deontay Wilder şi britanicul Tyson Fury sunt în continuare neînvinşi. Americanul a câştigat 42 din 43 de confruntări avute până în prezent. Pugilistul britanic a obţinut 29 de victorii în cele 30 de partide disputate de-a lungul carierei.

Wilder şi Fury se vor confrunta pe 22 februarie în oraşul Las Vegas din statul american Nevada.

loading...

Lasă un comentariu