SPIRITE ÎNCINSE PE GHEAŢĂ. Tyler Lewington s-a bătut cu Valeri Niciuşkin

Spirite încinse și nervi întinși în meciul dintre Washington Capitals şi Colorado Avalanche din liga profesionistă nord-americană de hochei pe gheaţă.

Jucătorul echipei din capitala Statelor Unite, Tyler Lewington, s-a luat la bătaie cu atacantul oaspeţilor, Valeri Niciuşkin. După ce Lewington l-a lovit de câteva ori şi l-a doborât pe adversar, arbitrii au intervenit și au oprit încăierarea.

Lewington a fost eliminat pentru 10, 5 și două minute, cumulat - 17, iar Niciuşkin - pentru 5. Avalanche a pornit ca din tun și a înscris 4 goluri în primele 10 minute ale partidei, iar apoi a gestionat judicios avantajul, câştigând în deplasare cu scorul de 6-3. Nazem Kadri şi Mikko Rantanen de la echipa câștigătoare au înscris câte un gol şi au dat câte două pase decisive.

Cu 5 victorii în 5 meciuri, Avalanche conduce clasamentul Conferinţei de Vest din NHL.

Într-o altă partidă, Boston Bruins i-au învins pe Anaheim Ducks cu scorul de 4-2. Atacantul gazdelor, David Pastrnak a dat un recital de senzaţie, el marcând toate cele patru goluri ale echipei-gazdă.

Boston Bruins se clasează pe locul secund în clasamentul Conferinţei de Est, cu 10 puncte, în timp ce lider rămâne Buffalo Sabres, cu 11 puncte.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu