Spirite încinse înainte de Supercupa Moldovei! Fanii Zimbrului îi promit lui Radu Gânsari o viaţă grea în această partidă

Embed:

Spirite încinse înainte de Supercupa Moldovei. Atacantul echipei Sheriff, Radu Gânsari ar putea juca chiar astăzi împotriva fostei sale echipe, însă nu are frică de furia suporterilor Zimbrului. Fanii au promis că fostul jucător al "galen-verzilor" va avea viaţă grea în această partidă.

Radu Gânsari ar putea debuta pentru Sheriff împortiva fostei sale echipe, Zimbru Chişinău în meciul din Supercupă. Suporterii "galben-verzilor" îi promit jucătorului viaţă grea atât timp, cât el va fi pe teren. La rândul său, Gânsari spune că nu are motive de îngrijorare.

Sheriff Tiraspol a câştigat de cinci ori Supercupa Moldovei, ultima dată chiar anul trecut în faţa formaţiei FC Tiraspol. Antrenorul Sheriff-ului, Veaceslav Rusnac, a mai declar că meciul din Supercupă cu Zimbru este şi o etapă de pregătire pentru Liga Campionilor.

În timp ce Rusnac şi cu doi jucătorii erau la conferinţa de presă înainte de meciul din Supercupă, conducerea clubului tiraspolean s-a înţeles cu Maxim Antoniuc. Jucătorul naţionalei Moldovei a semnat cu Sheriff, însă nu se ştie dacă va putea evolua în partida cu Zimbru.

Sheriff i-a mai transferat în acest intersezon pe brazilianii Leonel Olimpio, Ligger Moreira, pe românul Andrei Mureşan, dar şi pe olandezul Fred Benson.

Sheriff va juca primul meci cu Sutjeska din preliminariile Ligii Campionilor la mijlocul lunii iulie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu