SPIRITE ÎNCINSE ÎN NBA. Doi jucători s-au încăierat şi au fost eliminaţi

Embed:
Spirite încinse într-un meci din liga profesionistă nord-americană de baschet. Gorgui Deng, jucătorul echipei Minnesota Timberwolves, l-ar fi lovit cu cotul pe Devin Booker de la Phoenix Suns.

Sportivii şi-au schimbat vorbe grele, iar Booker i-a dat o palmă peste faţă oponentului său. Arbitrul principal i-a eliminat de pe teren pe dei doi jucători recalcitranți. Booker i-a strigat lui Deng să vină în tunelul care duce spre vestiare, însă întâlnirea nu a mai avut loc.

"Nu l-am mai văzut. Nu am avut şansa să fac un schimb de tricouri cu el. Este tot ce am dorit. Nimic altceva", a spus Gorgui Deng, baschetbalist Minnesota Timberwolves.

Timberwolves au câştigat detașat, scor 118-91, şi s-au apropiat de locul 8, ultimul calificant în play-off. Ei sunt actualmente pe locul 11 în Conferinţa de Vest, iar Suns rămân în continuare pe post de ”lanternă roșie” a clasamentului, pe locul 15, ultimul.

Într-o partidă principială, pentru locul 3 în clasamentul Conferinţei de Vest, Oklahoma City Thunder a dispus acasă de Portland Trail Blazzers cu scorul de 123-114. La gazde, Russell Westbrook a reuşit un ”triple-double”: 29 de puncte, 14 pase decisive şi 10 recuperări.

Thunder a rămas astfel pe locul 3, iar Trail Blazers - pe 4.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu