SPIRIT SPORTIV LA CASA ALBĂ: Preşedintele FIFA a fost în vizită la Donald Trump

Embed:
Preşedintele FIFA, Gianni Infantino l-a avertizat pe Donald Trump, preşedintele SUA. Într-o vizită la Casa Albă, şeful fotbalului mondial i-a prezentat lui Trump cartonaşele care se arată în timpul unui meci de fotbal.

Preşedintele Statelor Unite a prins repede regulile şi a arătat cartonaşul roşu jurnaliştilor prezenţi la eveniment.

"Acesta este cartonaşul galben, iar aceste e cartonaşul roşu. Cel galben este un avertisment, iar roşu îl arăţi dacă doriţi să daţi afară pe cineva..."

Infantino şi Trump au discutat despre Campionatul Mondial din 2026, competiţie ce se va desfăşura în Statele Unite, Canada şi Mexic.Preşedintele SUA a primit şi un tricou personalizat de la Infantino.

"Mulțumim președintelui pentru faptul ne-a invitat, este o mare onoare să fiu aici. Vreau să vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți pentru a susţine sportul. Evident că în anul 2026 va fi cel mai mare eveniment sportiv, poate chiar şi cel mai mare eveniment social din lume", a spus preşedintele FIFA, Gianni Infantino.

"Este foarte interesant pentru că toată lumea vorbeşte despre asta. Este ceva special. Aştept cu nerăbdare anul 2026. Nu voi fi aici la Casa Albă, dar poate se va găsi o soluţie să-mi fie prelungit mandatul. Ştiu că le-ar plăcea acest lucru tuturor pentru că în caz contrar jurnaliştii s-ar plictisi, nu vor avea de lucru", a spus preşedintele SUA, Donald Trump.

FIFA a luat decizia ca turneul final din 2026 să fie găzduit de Mexic, Canada și SUA în luna iunie la Congresul de la Moscova.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu