Spicul Chişcăreni va evolua în premieră în Divizia Naţională

Embed:

Spicul Chişcăreni nu are frică de adversarii din Divizia Naţională. Jucătorii echipei din raionul Sângerei își doresc să facă o figură frumoasă în primul eșalon valoric al fotbalului moldovenesc şi să dea o replică dârză celorlalte cluburi. Spicul va evolua în premieră în Divizia Națională de fotbal, reuşind să se claseze pe locul secund în recent încheiatul campionat al Diviziei A.

Lotul Spicului a început pregătirea pentru noul campionat. În prezent staff-ul tehnic testează nu mai puțin de 10 jucători în vederea primenirii lotului pentru debutul în Divizia Națională. Printre ei, cei mai cunoscuți sunt Ion Lăcustă, Eduard Avram şi Andrei Rusnac. În vârstă de 33 de ani Veaceslav Sofroni este cel mai cunoscut fotbalist al Spicului.

În cariera sa el a fost legitimat la cluburi din Lituania, Kazahstan, Azerbaidjan, dar a jucat și 7 partide la echipa naţională, în care a înscris două goluri.

"Niciodată nu m-am considerat vedetă. Dacă joc aici, o fac din plăcere şi din interes sportiv. Aş vrea să fiu un exemplu pentru ei, pentru aceşti băieţi tineri şi sper să aibă ceva de învăţat de la mine", a spus jucătorul, Veaceslav Sofroni. 

Deși are Chișcărenii drept viză de reședință, Spicul va disputa meciurile de acasă la Orhei, iar asta pentru că, deocamdată, stadionul din Chişcăreni nu corespunde cerinţelor FMF pentru Divizia Națională.
În prima etapă a noului sezon - programată pentru primele două zile ale lunii iulie - elevii lui Denis Calincov au de susținut unul dintre cele mai dificile examene, Spicul urmând să debuteze chiar împotriva campioanei Șeriff Tiraspol, pe terenul acesteia.

loading...

Lasă un comentariu