Spicul Chișcăreni speră să evolueze în Divizia Națională

Embed:

După retragerea clubului Dacia Chișinău din Divizia Națională, Comitetul Executiv al Federației Moldovenești de Fotbal urmează să ia o decizie referitoare la numărul de echipe participante la noua ediție de campionat.

Majoritatea cluburilor din Divizia Națională au optat pentru faptul ca Spicul să fie a noua echipă participantă în campionatul primului eșalon valoric. 5 au votat ”pentru” acest lucru, 3 - ”contra”.

Acest lucru a fost discutat la ședința Comitetului Fotbalului Profesionist. În ediția precedentă de campionat, formația din Chișcăreni s-a clasat pe ultimul loc în clasament.

"Noi suntem într-o stare economică foarte grea în țară. Nu este exclus faptul că pe perioada campionatului mai poate cineva ceda și atunci cu cine rămânem?", a spus, președintele Speranța, Petru Efros.

"Noi trebuie să susținem oamenii care încă mai vor să investească în fotbalul moldovenesc, pentru că suntem din ce în ce mai puțini și retragerea echipei Dacia a demonstrat lucrul ăsta", a spus directorul general Sf.Gheorghe, Ivan Goncear.

Pe de altă parte, unul din cluburile care consideră că, în noile condiții, în Divizia Națională de fotbal trebuie să evolueze 8 competitoare este Zimbru Chișinău.

"Noi am mizat pe un număr par, număr de 8 echipe. Am spus și repet și acum, că nu este, că e Spicul sau altcineva. Nu este ceva normal ca să începem cu 9 echipe, din motiv că o echipă chiar din prima etapă nu va juca", a spus  directorul general FC Zimbru, Sevastian Botnari.

Noua ediție a Diviziei Naționale de fotbal va începe în ziua de 1 aprilie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu