Speranţa Nisporeni şi-a prezentat achiziţiile pentru noul sezon al Diviziei Naţionale

Embed:

Speranţa şi-a prezentat vedetele. Nou-promovată pentru sezonul viitor gruparea din Nisporeni a adus în această vară zece jucători, iar cei mai cunoscuţi dintre ei sunt fostul stelist Mihai Onicaş şi legenda Daciei, Ghenadie Orbu. Portivit oficialilor clubului, în noul sezon Speranţa va lupta pentru cupele europene. 

Speranţa Nisporeni, care a promovat din Divizia A în Divizia Naţională,  a transferat zece jucători, opt dintre care sunt moldoveni, iar alţii doi sunt din România. Cu Speranţa a semnat fostul jucător al Stelei Bucureşti, Mihai Onicaş. 

"Am ales Speranţa, pentru că joacă în prima ligă din Moldova. Este un pas înainte, pentru că faţă de liga de la noi, unde interesul este scăzut, aici echipele din Moldova fac faţă în cupele europene", a spus mijlocaşul Speranţa Nisporeni, Mihai Onicaş. 

Pentru gruparea din Nisporeni vor mai evolua discipolul clubului Zimbru, Alexandru Maxim dar şi fostul căpitan al Daciei, Ghenadie Orbu.

"E o echipă cu ambiţii, care doreşte să joace în cupele europene, să ocupe cele mai bune locuri din Campionatul Moldovei. Desigur, nu o să fie uşor în acest campionat. Eu consider că o să fie un campionat mai strâns", a spus atacantul Speranţa Nisporeni, Ghenadie Orbu. 

Cea mai excentrică apariţie la conferinţa de presă a fost Alin Şeroni. Fundaşul român este plin de tatuaje. Timp de trei ani, acesta şi-a făcut 21 de tatuaje.

"Este greşeala vieţii, am făcut la 18 ani, de aia nu mă afişez. A fost o greşeakă şi acum trag. Nu pot să le scot momentan, deoarece costă şi e dureros", a declarat fundaşul Speranţa Nisporeni, Alin Şeroni. 

Chiar dacă abia a promovat în prima ligă, gruparea din Nisporeni are obiective măreţe pentru noul sezon. "Alb-albaştrii" vor să lupte pentru un loc în Cupele Europene.

"Să zicem că nu izbutim în acest an, dar crediţi-mă că o să ne batem pentru cupele europene. O să fim ori acolo ori nu o să ne ajungă câteva puncte", a declarat responsabilul de proiectul Speranţa, Petru Efros. 

Echipa este antrenată de Cristian Efros care are doar de 23 de ani.

"Am mers până la urmă bine, am rezistat, am promovat, am învăţat foarte multe. Sincer să fiu, nu cred că este prea înalt nivel ca să fac faţa", a spus antrenorul Speranţa Nisporeni, Cristian Efros.

În prima etapa din Divizia Naţională, Speranţa Nisporeni va întâlni, duminică, o altă echipă, care abia a promovat din Divizia A, Petrocub Sărata Galbenă.  

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu