Speranța Nisporeni s-a întărit cu un atacant român! Cine este noul jucător al echipei

Embed:

Fostul jucător al naţionalei de tineret a României, Clement Pălimaru va juca din noul sezon la nou promovata Speranţa Nisporeni. Informaţia a fost confirmată chiar de atacantul în vârstă de 29 de ani.

Clement Pălimaru a ajuns la un acord cu şefii clubului Speranţa Nisporeni. Atacantul a jucat deja primul meci pentru noua sa echipă. El a intrat în teren în repriza a doua a amicalului cu Dinamo Auto Tiraspol. Pălimaru a reuşit să înscrie golul victoriei în această partidă, câştigată de Speranţa cu 4-3.

"Rămân la echipă, pentru că m-am înţeles deja cu domnul Efros. Urmează să semnăm actele. Am jucat primul meci, însă am venit nepregătit. Urmează o perioadă de acomodare, dar nu ştiu cât va dura aceasta. Sperăm să facem un campionat bun, iar eu să ajut echipa", a declarat atacantul Speranței Nisporeni, Clement Pălimaru.

Clement Pălimaru a jucat în carieră la mai multe echipe din România, printre care Petrolul Ploieşti, FC Botoşani, CSMS Iaşi sau Gloria Buzău.

Speranţa Nisporeni ar putea semna zilele următoare cu unul dintre cei mai experimentaţi atacanţi din Moldova, Ghenadie Orbu. Acesta a jucat 14 ani la Dacia Chişinău, iar în sezonul trecut a evoluat la Dinamo Auto Tiraspol.

Speranţa este aproape de a-l transfera și pe fostul mijlocaş al formaţiei Steaua Bucureşti, Mihai Onicaş. Acesta urmează să se alăture lotului în următoarele zile.

"Încă mai urmărim jucători, însă vom lua o decizie finală cu conducerea clubului. Deocamdată, încă nu vă pot spune nimic concret. Suntem în pregătiri avansate. Băieţii sunt obosiţi după cantonamentul care tocmai s-a încheiat. Mai avem timp să ajungem la forma maximă", a declarat antrenorul Speranța Nisporeni, Cristian Efros. 

În acest intersezon, Speranţa a semnat deja cu opt jucători. Printre aceştia sunt atacanţii Alexandru Grossu, Igor Dima, Alexandru Maxim și Ion Lacusta, mijlocaşul Vadim Costandachi, dar şi fundaşul român Alin Şeroni.

În noul sezon din staff-ul tehnic al echipei Speranţa va face parte şi Sergiu Secu, fost antrenor la Rapid Ghidighici.

Speranţa Nisporeni va juca în prima etapă a noului sezon cu o altă nou-promovată, Petrocub Sărata Galbenă.

 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu