Speranţa Nisporeni a învins-o pe Sparta cu scorul de 2-1 şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Moldovei la fotbal

Speranţa Nisporeni a învins-o pe Sparta. Nu este vorba de legendara echipă din Praga, ci de Sparta Selemet, club ce evoluează în Divizia A.

Echipa antrenată de Cristian Efros s-a impus cu scorul de 2-1 şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Moldovei la fotbal.

Speranţa a marcat ambele goluri în prima repriză prin Vladimir Titievschi. Sparta a redus din diferenţă în minutul 81 prin Victor Iordachi.

Fotbaliştii Speranţei i-au dedicat victoria preşedintelui clubului Petru Efros care luni şi-a sărbătorit ziua de naştere.

"În principiu nu trebuia să avem probleme în acest meci. Însă în a doua repriză ne-am relaxat puţin, am încasat un gol şi puteam să mai încasăm, însă nu s-a întâmplat aşa", a spus Vladimir Titievschi, atacant Speranţa Nisporeni,

"Probabil am subestimat adversarul. Un alt factor este că nu am evoluat pe gazon sintetic de vreo jumătate de an şi am comis foarte multe erori. În sezonul acesta nu am jucat un meci mai prost ca ăsta."Mi-aş dori şi în Divizia Naţională să jucăm prost, dar să câştigăm", a declarat Cristian Efros, antrenor Speranţa Nisporeni.

Milsami Orhei s-a calificat în sferturi după ce a învins-o pe Sfântul Gheorghe Suruceni cu 2-0. Zimbru Chişinău a eliminat-o din competiţie pe o altă formaţie din Suruceni, CSF Steaua -57. Galben-verzii au câştigat cu 2-0 şi vor juca în faza următoare cu Zaria Bălţi.

Echipa din nordul ţării s-a impus în faţa formaţiei FC Sângerei cu 6-1, iar Dacia a dispus cu acelaşi scor de Grănicerul Glodeni.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu