Spelunci de droguri, camuflate în trei apartamente din Capitală, deconspirate de poliție (VIDEO)

Embed:

Spelunci de droguri, camuflate în trei apartamente din sectorul Buiucani al Capitalei, au fost descoperite de oamenii legii.

Potrivit informaţiilor acumulate de către ofiţerii de investigaţii, indivizii care vizitau aceste locuri s-au dovedit a fi consumatori de droguri, iar cei care organizau aceste întâlniri s-au dovedit a fi persoane anterior judecate pentru infracţiuni similare.

Astfel, în urma percheziţiilor demarate în aceste locuinţe poliţiştii au descoperit locurile unde erau ascunse pacheţele cu doze de substanţe narcotice, pastile cu efect psihotrop, precum şi aparate confecţionate artizanal destinate consumului de droguri.

Totodată, forţele de ordine au stabilit că în aceste apartamente aveau acces doar persoane de încredere, prin intermediul unor complici. Respectiv toate probele depistate în urma operaţiunilor desfăşurate, au fost sigilate şi transportate la Centru tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP. În dependenţă de rezultatele expertizelor poliţiştii vor iniţia procese penale, în cadrul cărora vor fi cercetate toate persoanele implicate în aceste scheme criminale de consum şi trafic ilicit de droguri.

Conform legislaţiei penale în vigoare sunt aplicate amenzi în mărime de la 8.000 lei până la 14.000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 150 de ore sau închisoare de până la 1 an.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu