Speculațiile privind viitorul actor care îl va înlocui pe James Bond s-au încheiat. Vezi cine îi va da viață legendarului spion

Discuțiile privind viitorul actor care îi va da viață legendarului spion James Bond par să fi luat sfârșit, scrie duminică flickeringmyth.com, după ce cotidianul britanic The Mirror a relatat că producătoarea Barbara Broccoli l-a convins pe Daniel Craig să semneze pentru un al cincilea film al francizei.

Craig a făcut să planeze serioase îndoieli privind viitorul său în rolul super spionului, când a spus că mai degrabă și-ar tăia venele decât să se întoarcă pentru un nou film al seriei, declanșând numeroase speculații privind succesorul său în acest rol.

Poziția lui a devenit însă mai flexibilă după aceea și, deși s-a scris de mai multe ori că a refuzat sume astronomice pentru a accepta un nou film Bond, s-a spus că starul ar fi fost mereu alegerea numărul unu a producătorilor pentru a continua în acest rol, notează flickeringmyth.com citat de digi24.ro.

Mirror mai scrie și că Broccoli este "decisă" să o convingă pe Adele să interpreteze tema muzicală și pentru Bond 25, după ce coloana sonoră a Skyfall a fost răsplătită cu premii Brit, Grammy și Globul de Aur.

"Craig și Adele sunt împreună o echipă câștigătoare, sunt cei care aduc bani", a declarat sursa The Mirror. "A durat ceva timp, dar Daniel s-a răzgândit și există un consens puternic în birourile celor care se ocupă de Bond că Daniel Craig este din nou 007.

În ceea ce o privește pe Adele, nu se știe ce crede ea în acest moment, dar i-a plăcut să fie implicată în proiectul Bond, așa că semnele sunt pozitive", a mai declarat sursa citată.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu