SPECTACULOS! Patinoarul de pe strada 31 august din Capitală, aproape gata. Cum arată (FOTOREPORT)

Embed:

Patinoarul de pe strada 31 august din Capitală care va bucura oamenii de sărbători este aproape gata. Muncitorii fac ultimele retușuri și instalează în jurul lui beculețele multicolor.

Patinoarul are o suprafață de 800 de metri pătrați, iar pentru amenajarea lui s-au folosit aproximativ 100 de tone de apă. Stratul de gheață depăşeşte 10 centimetri. Potrivit organizatorilor, acesta este cel mai mare patinoar din ţară, instalat în aer liber.

"De dimineață de la orele 10:00 până la 21:00 seara va fi deschis. Intrarea la patinoar costă 30 de lei. Pentru toți este un singur preț. Este cel mai mare patinoar deschis de până acum. Vor încăpea foarte mulți. În mijlocul patinoarului este sigla târgului nostru de crăciun "Acasă de Crăciun", a menţionat Andrei Locoman, director "Moldova concert".

Amatorii de adrenalină abia aşteaptă să de distreze cu patinele pe gheaţă:

"Îmi pare bine că avem un patinoar și cu prietenii vom veni aici".

"Este o distracție în plus pe care noi nu o avem aici în republica noastră". "Patinoar noi am avut și în anii trecuți, doar că în centrul Capitalei. Faptul că l-au mutat aici îmi pare o idee foarte bună, pentru că favorizează transportul pe bulevard, dar în același timp e o zonă foarte drăguță".

Târgul "Acasă de Crăciun" va fi inaugurat vineri, la ora 18:00. Vizitatorii vor avea acces în zonele de distracţie între orele 10:00 şi 22:00, până în data de 14 ianuarie.

Patru mii de copiii vor primi gratuit bilete de intrare la carusel şi la patinoar. Cheltuielile vor fi acoperite de Guvern.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu