SPECTACULOS! Cum arată unica biserică din lume din copaci vii (VIDEO/FOTO)

A visat să devină pastor, dar a ajuns grădinar. Cu un talent ieşit din comun, un bărbat din Noua Zeelandă a construit o biserică doar din copaci vii, care arată spectaculos.

Barry Cox nu este numai un catolic devotat, ci şi un artist şi designer uimitor de talentat. Născut în Noua Zeelandă, bărbatul a petrecut mult timp în biserica din vecinătatea casei, visând să devină pastor. Cu toate acestea, pe măsură ce înainta în vârstă, şi-a găsit chemarea în grădinărit, scrie dailymail.co.uk, citează adevarul.ro.

Chiar şi aşa, bărbatul şi-a petrecut o mare parte din timp călătorind. Avea o plăcere deosebită să viziteze biserici faimoase din întreaga lume, de la Notre Dame la Catedrala Sf. Paul. Şi este evident că aceste catedrale istorice i-au influenţat activitatea.

Folosindu-se de credinţa puternică şi spiritul creativ, Barry Cox a construit o minunată biserică din copaci vii în decursul a patru ani. Catedrala se întinde pe trei hectare.

Bărbatul a creat această capodoperă folosind unii dintre cei mai frumoşi copaci. Altarul este făcut din marmură italiană.

Biserica arată spectaculos în orice moment al zilei. De un verde viu şi într-o atmosferă caldă şi liniştită, aceasta poate fi considerată Raiul pe Pământ.

Iniţial, Barry a creat grădina pentru el însuşi, dar acum este folosită pentru nuţi sau alte evenimente mari.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu