Spectaculoasă răsturnare de scor! Florida Panthers a avut o revenire fabuloasă în overtime

Embed:
Spectaculoasă răsturnare de scor în liga profesionistă nord-americană de hochei pe gheață! Condusă cu 0-4 de Anaheim Ducks, Florida Panthers a avut o revenire fabuloasă, a egalat iar apoi a și câștigat în overtime cu 5-4. Californienii au pornit ca din tun şi, până la mijlocul reprizei a doua, au înscris de 4 ori prin Max Jones, Nick Ritchie, Rickard Rakell şi Ondrej Kase.

Parea că oaspeţii vor obţine o victorie categorică, dar nu a fost aşa. "Panterele" s-au trezit ca prin minune şi au răsturnat scorul. Brett Connolly le-a dat speranţe suporterilor Floridei, reuşind să înscrie de două ori, pe finalul repriză secunde, într-un interval de doar 27 de secunde.

În repriza a treia Panthers au intrat într-o cursă contra-cronometru şi a egalat graţie golurilor marcate de Aaron Ekblad şi Dominic Toninato.

Canadianul Ekblad a devenit un adevărat erou al echipei-gazdă când a punctat decisiv în over-time.

A obținut victoria astă-noapte şi deţinătoarea Cupei Stanley, Saint Louis Blues. Pe teren propriu ”Muzicanții” din statul Missouri au surclasat-o pe Calgary Flames cu 5-0. Blues conduc clasamentul Conferinţei de Vest.

Finalista Cupei Stanley din sezonul trecut, Boston Bruins, a dispus cu 3-2 de Buffalo Sabres, una dintre cele mai incomode adversare ale sale, şi se află pe locul 3 în clasamentul Conferinţei de Est.
loading...

Lasă un comentariu