Spectacol pe roţi la Coloniţa. Cursa cu maşini buggy nu a fost lipsită de incidente (VIDEO)

Embed:

Spectacol pe roţi de zile mari. De aceasta au avut parte amatorii de viteză, care au participat la etapa finala a Campionatului de Autocross. Cursa, care s-a desfăşurat la Coloniţa, municipiul Chişinău, nu a trecut însă fără incidente. Două automobile s-au ciocnit, iar unii piloţi s-au împotmolit chiar la start.

Competiţia a început cu o întrecere a maşinilor buggy. Unii piloţi au avut însă parte de ghinion şi nu au mai ajuns la finiş.

Alţii s-a împotmolit chiar la start.

Printre cei care au reuşit să parcurgă cu brio traseul este şi participanta din Ucraina. Care de altfel, a fost singura femeie înscrisă în cursă.

"Tatăl meu este maestru în sport al uniunii sovietice, toată viaţa a dedicat sportului, iar eu l-am urmat", a spus pilotul Marina Poltavţeva.

Participanţii la raliu spun că traseul le-a cam dat bătăi de cap.

"A fost o cursă destul de încordată, mai ales de la start, deoarece prima curbă este cea mai periculoasă, cele mai multe maşini se întâlnesc în prima curbă, am ieşit cu bine din prima curbă şi am apăsat mai departe pe accelerator", a declarat pilotul Igor Vrabie.

"Traseul mereu este dificil şi concurenţii sunt puternici, trebuie să luptăm din greu", a adăugat pilotul Evghenii Baranov.

Competiţia a fost urmărită de pe margine de zeci de curioşi.

La competiţie au participat 45 de piloţi din Ucraina, Bulgaria, România şi Republica Moldova.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu