SPECTACOL PE GHEAŢĂ ÎN NHL. Sharks au triumfat cu 4-3 în seria cu Golden Kinghts

Embed:

Partida interzisă cardiacilor în Cupa Stanley! Meciul al 7-lea, decisiv pentru calificarea în sferturile de finală, dintre San Jose Sharks și Vegas Golden Knights, a avut o nemaipomenită desfășurare a evenimentelor.

În faţa propriilor suporteri, San Jose Sharks au învins în overtime cu 5-4 şi s-au calificat în ”sferturi”.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 10 al primei reprize și și-au dublat avantajul tot în minutul 10 al celei secunde.

În debutul reprizei a treia, Golden Knights au înscris pentru 3-0 şi părea că au rezolvat ecuația calificării. În același minut 10 al reprizei a treia Eakin de la oaspeți a fost eliminat pentru 5 minute pentru un atac inexplicabil și feroce la un simplu angajament.

Gazdele au marcat aproape imediat și așa a început galopul de sănătate, soldat cu 4 goluri în 4 minute.

”Rechinii” conduceau cu 4-3, dar echipa din statul Nevada nu a renunțat: a scos portarul și a introdus al 6-lea jucător și în ultimul minut a reușit egalarea, ducând partida în prelungiri.

Eroul formației din California a fost Barclay Goodrow, care a marcat golul decisiv în minutul 19 al primului over-time.

Sharks au câştigat seria cu 4-3 şi vor întâlni pe Colorado Avalanche în următoarea fază.

Tot cu scorul general de 4-3 și Boston Bruins a învins pe Toronto Maple Leafs. În cea de-a şaptea partidă a seriei echipa din statul Massachusetts a înregistrat acasă o victorie categorică cu 5-1, dar care s-a conturat abia pe final de meci.

În sferturile de finală Boston Bruins vor întâlni pe Columbus Blue Jackets.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu