SPECTACOL PE GHEAȚĂ: Capitals au dispus de Hurricanes cu scorul de 4-1

Embed:

Washington Capitals a făcut spectacol în partida de pe teren propriu cu Carolina Hurricanes în liga profesionistă nord-americană de hochei pe gheață.

Deținătoarea Cupei Stanley s-a impus cu scorul de 4-1. Golurile echipei-gazdă au fost marcate de T.J. Oshie, Alexander Ovecikin, John Carlson și Nicklas Backstrom, iar oaspeții au înscris prin Dougie Hamilton. Alexandr Ovecikin, vedeta formației din Capitala Statelor Unite, a ajuns la 49 de goluri înscris în actuala ediție de campionat.

Washington Capitals se află pe locul trei în clasamentul Conferinței de Est și sunt ca și calificați pentru Cupa Stanley, în timp ce Carolna Hurricanes sunt pe locul 7 și se află în plină dispută pentru ultimele două locuri în primele 8 cu Montreal Canadiens și Columbus Blue Jacquets.

Aceasta din urmă a învins cu 4-0 pe New York Islanders într-un meci disputat pe teren propriu. ”Jachetele albastre” au deschis scorul în prima repriză prin Ryan Dzingel, iar celelalte trei goluri ale gazdelor au fost marcate în cea de-a treia repriză de Artiom Panarin, Oliver Bjorkstrand și Cameron Atkinson.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu