SPECTACOL pe Futsal Arena FMF. Cei mai buni bachetbalişti din ţară au arătat tot ce pot

Embed:

Evoluţii de senzaţie la All Star Game Moldova! Cei mai buni bachetbalişti din ţară s-au confruntat în concursuri individuale, iar evenimentul a culminat cu meciul dintre selecţionata Sudului şi cea a Nordului.

Cea de-a treia ediţie a All Star Game Moldova s-a desfăşurat pe Futsal Arena FMF din comuna Ciorescu.

Evenimentul a început cu concursul skills challenge după care a urmat proba shooting stars. Participanţii au reuşit aruncări spectaculoase de la jumătatea terenului.

Cea mai aşteptată probă a fost cea a aruncările de trei puncte. Câştigătorul competiţiei a devenit Anton Rulevski din selecţionata Nordului. Jucătorul echipei Donbaschet-UTM l-a învins în finală pe Oleg Adamov de la Admirals Chişinău.

"În adâncul sufletului speram că pot câştiga acest concurs. Aşa a şi fost. Unii adversarii nu au fost pregăţi, alţii nu erau acomodaţi cu noua sală. Eu am mai jucat aici şi m-am simţit confortabil", a spus baschetbalistul Anton Rulevski.

În acest an, organizatorii nu au inclus în programul All Star Game, concursul de slam dunk, considerată cea mai spectaculoasă probă din baschetul mondial.

"În acest an, jucătorii au refuzat să participe la concursul slam dunk. Vara viitoare vom organiza în Moldova Campionatul European printre ţările mici, iar baschetbaliştii au spus că nu se simt prea bine acum şi au cerut să păstreze puterile pentru acea competiţie. Probabil este o decizie corectă, pentru că acest concurs de slam dunk jucătoii depun foarte mult efort", a explicat preşedinte FM de baschet, Octavian Vucol.

Unii jucători totuşi regretă că nu s-a desfăşurat proba de slam dunk, însă au rămas mulţumiţi de organizarea unui asemenea eveniment.

"Nu ştiu cine a refuzat, nu e frumos din partea lor. Cred că spectatorii au aşteptat acest concurs spectaculos, însă aşa s-a primit şi eu nu pot să schimb nimic. Îmi place cum se desfăşoară acest eveniment. În comparaţie cu anul trecut este cu mult mai bine, pentru că se desfăşoară în aşa o sală. Atmosfera este una pozitivă, potrivită pentru All Star. Îmi pare rău că am pierdut în finală la proba aruncărilor de trei puncte", a declarat baschetbalistul Oleg Adamov.

Evenimentul a culminat cu meciul dintre selecţionatele de Sud şi de Nord.

Reprezentativa Sudului s-a impus la final cu scorul 89-84, iar Nicolae Cojuhari a fost desemnat cel mai bun jucător al meciului. Selecţionata Sud s-a impus pentru prima dată în faţa Nordului în All Star Game.

După marele eveniment, Federaţia Naţională de baschet a organizat Gala Laureaţilor. Eugen Melnic şi Margarita Schiţco au fost desemnaţi cei mai buni baschetbalişti din 2015.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu