Spectacol pe cerul Parisului

Embed:

Spectacol de excepţie pe cerul francez. Cei mai mari producători de aeronave militare şi comerciale participă la cea de-a 49-a ediţie a show-ului aviatic de la Paris. Evenimentul va fi condimentat şi de acrobaţiile celor mai buni piloţi din lume.

Giganţii aeronautici Boeing şi Airbus sunt numele grele care participă la spectacolul aerian de la Paris, unde vor fi prezentate ultimele inovaţii în materie de tehnologie aerospaţială. Piesa de rezistenţă a showului este noul Boeing 747-8 Intercontinental, considerat cel mai lung avion din lume. Aparatul de zbor poate transporta 467 de pasageri.

Compania Airbus a adus la actuala ediţie modelul militar C295. Aeronava, destinată misiunilor de supraveghere şi recunoaştere, va efectua şi zboruri demonstrative.

Pe parcursul show-ului îşi va face apariţia un "invitat" special. Este vorba despre un avion propulsat cu energie solară, care va încânta , zilnic, spectatorii cu acrobaţii aeriene de 15 minute. Evenimentul aviatic de la Paris se va desfăşura până duminică şi va fi dschis publicului larg doar între 24 şi 26 iunie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu