Spectacol la meciul anului: Peste 10 mii de oameni au susţinut naţionala Moldovei pe stadionul Zimbru

Suporterii echipei naționale de fotbal a Republicii Moldova au făcut spectacol în tribune în timpul partidei cu campioana mondială, Franța.

Chiar dacă au fost învinși cu scorul de 1-4, "tricolorii" au fost susținuți frenetic de 10 mii de suporteri. Încă până la primul fluier, susținătorii echipei noastre au arborat la una dintre peluze un banner imens, care a acoperit-o, toată.

"Au venit în număr foarte mare oamenii. Este un lucru foarte îmbucurător pentru fotbalul din Moldova. Au venit campionii mondiali. Este un imbold, pentru copiii noștri care joacă fotbal, i-au văzut pe campionii mondiali."

"Atmosfera este superbă. Tribunele stadionului sunt arhipline. Ar fi bine ca o asemenea atmosferă să fie creată cât mai des la meciurile echipei naționale."

Suporterii moldoveni au urmărit cu sufletul la gură partida disputată pe stadionul "Zimbru". Ei au rămas impresionați de vedetele "cocoșilor galici".

"Nici nu am visat să văd așa jucători în Moldova. Atmosfera este superbă, jucăm cu campionii mondiali. Moldova ar fi de dorit să joace mai bine, dar avem ce avem."

Și echipa Franței a avut parte de o susținere pe măsură. Din sectorul ce le-a fost rezervat, suporterii veniți din Hexagon au contribuit din plin, pe tot parcursul confruntării, la superba atmosferă de pe stadion.

"Îmi place atmosfera din tribune. Am venit la acest meci alături de prieteni din România și Republica Moldova."

"Atmosfera este incredibilă. Îmi place aici. Republica Moldova este o țară frumoasă."

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu