Spectacol la mastersul de la Miami! Gael Monfils l-a eliminat pe bulgarul Grigor Dimitrov

Embed:

Spectacol la Mastersul de la Miami. Gael Monfils a ajuns în sferturile competiţiei din Florida după ce l-a eliminat într-un meci spectaculos pe bulgarul Grigor Dimitrov cu scorul de 6-7, 6-3, 6-3. Monfils îl va întâlni în următoarea faza a competiţiei pe japonezul Kei Nișikori.

Gael Monfils şi Grigor Dimitrov au oferit publicului un adevărat spectacol în optimile turneului de serie Masters de la Miami. Cei doi tenismani au reuşit mai multe schimburi frumoase, iar francezul a fost cel care a terminat partida învingător. După ce a cedat primul set la tie-break - 6-7, Monfils a revenit şi s-a impus cu un dublu 6-3. Pe parcursul meciului tenismanul francez a servit mai bine şi a reuşit 9 aşi.

Gael Monfils s-a calificat în faza sferturilor, unde va juca cu japonezul Kei Nișikori. Al şaselea cap de serie l-a învins fără probleme cu 6-2, 6-4 pe spaniolul Roberto Bautista-Agut.

A ajuns în următoarea rundă a turneului de la Miami şi unul dintre cei mai promiţători tenismani ai momentului, Nick Kyrgios. 

Australianul a câştigat cu 7-6, 6-3 partida cu rusul Andrei Kuzneţov.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu