Spectacol la antrenament: Mayweather a susţinut un antrenament deschis presei

Embed:

Spectacol la antrenamentul deschis presei al lui Floyd "Money" Mayweather înaintea luptei mileniului cu irlandezul Conor "The Notorious" McGregor. Americanul şi-a demonstrat abilităţile în timpul unui exerciţiu. În timp ce avea în mână o băutură răcoritoare, Mayweather lovea un para box la mare viteză.

Chiar dacă adversarul său, Conor McGregor, vine dintr-o altă ramură a sporturilor de contact, Floyd Mayweather spune că îl va citi pe irlandez ca pe o carte.

"McGregor va intra în ring şi îşi va schimba stilul în permanenţă. Ştiu ce va face. Deja ştiu cum va reacţiona. După cum am mai spus, eu ştiu care este strategia lui pentru această luptă. Va începe lupta cu o strategie bazată pe faptul că este stângaci. După îşi va schimba strategia. Şi şi-o va modifica tot timpul, însă când faci aşa ceva te extenuezi foarte rapid", a spus MAYWEATHER/pugilistul Floyd Mayweather.

În acelaşi timp, Mayweather se simte superior.

"- Lumea spune că dacă va rezista cele 12 runde, atunci va fi considerată o victorie pentru el.
- Va fi o victorie pentru el. Dacă va lupta timp de 12 runde este o victorie pentru el şi în opinia mea", a afirmat pugilistul, Floyd Mayweather.

Partida de box dintre pugilistul Floyd Mayweather şi luptătorul de arte marțiale mixte Conor McGregor va avea loc la Las Vegas, pe 26 august.

Potrivit observatorilor, confruntarea dintre Mayweather și McGregor ar putea genera aproape un miliard de dolari, cumulat, din rețete TV și publicitate.

Mayweather, considerat unul dintre cei mai buni boxeri din istorie, are deja asigurată prima de 100 de milioane dolari de pe urma ”Bătăliei Mileniului” cu McGregor, primă care ar putea crește până la 400 de milioane dolari.

McGregor, la rândul său, are asigurată drept primă suma minimă de 25 de milioane dolari, dar poate spera să încaseze şi 125 de milioane de dolari.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu