Spectacol în NBA: LeBron James a reuşit 51 de puncte pentru Miami Heat

Embed:

Superstarul LeBron James a făcut istorie în acest sezon din NBA, marcând de unul singur 51 de puncte, un record pentru actuala stagiune, în meciul din deplasare cu Orlando Magic. Miami Heat, formaţia lui „The King”, s-a impus cu 104-100.

Spectacolul este total în acest sezon din NBA, LeBron James având încă o prestaţie de vis. Adus la începutul sezonului de la Cleveland Cavaliers, unde suferea fiindcă nu a câştigat niciun inel de campion, „Regele” a reuşit 51 de puncte, în meciul pe care echipa sa, Miami Heat, şi a adjudecat-o în deplasare, cu Orlando Magic, scor 104-100. În plus, James a mai reușit 11 recuperări şi 8 pase decisive.

Numărul de puncte izbutit de LeBron reprezintă un record pentru acest sezon din NBA.

Primele 23 de puncte ale lui James au fost marcate în primul sfert al partidei, în care Miami a marcat în total 30 de puncte şi în care superstarul a fructificat primele 11 aruncări! În Conferinţa de Est, în sezonul regulat, Miami este pe locul doi, cu 35 de victorii şi 14 înfrângeri, iar Orlando este pe poziţia a 5-a, cu 31-19.

Într-un alt meci, campioana Los Angeles Lakers s-a înclinat pe teren propriu, în „Staples Center”, în faţa celor de la San Antonio Spurs: 89-88 pentru oaspeţi. San Antonio domină Conferinţa de Vest, cu 41-8.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu