Spectacol în NBA: Dallas Mavericks - Denver Nuggets, scor 93-115

Embed:

Spectacolul continuă în NBA! Dallas Mavericks a pierdut şi cel de-al doilea meci din noul sezon! Campionii au cedat cu 93-115 în faţa formaţiei Denver Nuggets. Nici Los Angeles Lakers nu stă mai bine, Bryant şi compania au pierdut cu 91-100 chiar pe Staples Center, în partida cu Sacramento Kings.

Campionii din NBA, Dallas Mavericks, nu se regăsesc în noul sezon, după ce au pierdut şi cel de-al doilea meci, cu Denver Nuggets. Ty Lawson a fost cel mai bun marcator al partidei. Acesta a reuşit 27 de puncte pentru Denver, care a obţinut o victorie importantă cu texanii. Cel mai bun sportiv din Germania, Dirk Nowitzki, a marcat 20 puncte pentru Mavericks.

Nici Los Angeles Lakers nu se află într-o formă bună. Echipa lui Kobe Bryant a rămas fără victorie până în acest moment, după ce a fost învinsă cu 100-91 de Sacramento Kings.

Bryant a fost cel mai bun jucător de la Lakers. Acesta a reuşit să înscrie 27 de puncte, care nu au fost, însă, suficiente pentru echipa sa. La oaspeţi cel mai bun a fost Marcus Thornton, care la fel a reuşit 27 de puncte, dar acesta a avut noroc şi de Tyreke Evans, care a mai înscris încă 20 de puncte pentru "regi".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu