Spectacol în memoria lui Mihai Volontir. Actorii de la Bălţi spun că simt lipsa maestrului

Embed:

Actorii de la Bălţi au sărbătorit, duminică, ziua profesională. Pentru prima dată în cei aproape 60 de ani de activitate a Teatrului "Vasile Alecsandri", de pe scenă a lipsit maestrul Mihai Volontir. Aşa că, de această dată, trupa a pregătit un spectacol în memoria actorului.

Actorul Nicolae Hodină a parodiat mai multe piese ale maestrului Mihai Volontir, provocând zâmbete şi aplauze.

Actorii Teatrului "Vasile Alecsandri" spun că simt lipsa lui Mihai Volontir, iar prin acest spectacol au vrut să-i cinstească memoria.

"Am rămas orfani, în plinul sens al cuvântului pentru că Mihai Volontir a fost de la prima deschidere a cortinei în acest teatru", a declart Ina Ţăruş, actriţă la teatrul "Vasile Alecsandri".

Spectatorii au venit doar cu laude pentru actorii din Bălţi:

"Le doresc un an bun, cu realizări frumoase, spectacole bune şi câţi mai mulţi spectatori".

"Acest teatru este o mândrie pentru că are actori foarte talentaţi".

"Am făcut o muncă enormă anul acest. Mai ales acum la Anul Nou au muncit toţi. Pentru anul viitor sunt planuri multe, ca în fiecare an defapt, sunt preconizate patru premiere", a precizat consulul României la Bălţi, Mihail Baciu.

Pe scena Teatrului "Vasile Alecsandri" din Bălţi joacă peste 30 de actori. Cel mai tânăr are 21 de ani, iar cel mai în vârstă 75. Spectacolul dedicat zilei actorului a culminat cu focuri de artificii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu