Spectacol în All Star Game. Echipa Conferinţei de Vest a învins formaţia Estului cu scorul de 143-138

Embed:

Spectacol de zile mari la Houston. Echipa Conferinţei de Vest a învins Conferinţa de Est în cea de-a 62-a ediţie a All Star Game-ului. Cel mai bun jucător al partidei a fost desemnat Chris Paul de la Los Angeles Clippers.

Echipa Conferinţei de Vest a învins cu scorul de 143-138 formaţia Conferinţei de Est şi a câştigat pentru al treilea an consecutiv meciul demonstrativ la care participă cei mai buni jucători din liga nord-americană de baschet. Chris Paul a fost desemnat MVP-ul partidei, după ce a înscris 20 de puncte şi a dat 15 pase decisive.

Paul le-a luat faţa vedetelor Kobe Bryant şi LeBron James, primul aflându-se la al 15-lea All Star Game consecutiv. Cel mai bun marcator din formaţia Estului a fost Carmelo Anthony, jucătorul lui New York Knicks, care a reuşit 26 de puncte şi 12 recuperări.

Din echipa câştigătoare, Kevin Durant, baschetbalistul lui Oklahoma City Thunder, a reuşit 30 de puncte şi a devenit primul jucător care marchează cel puţin 30 de puncte în trei ediţii consecutive ale All Star Game-ului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu