Spectacol de zile mari în cuşca MMA! Rusia a învins Moldova cu 4-2 la Eagles Fighting Championship - 6

Embed:

Spectacol de senzaţie la turneul de MMA, "Eagles Fighting Championship - 6" de la Chişinău. Nouă din cele 12 lupte s-au încheiat înainte de limită. La final, selecţionata Moldovei a pierdut confruntarea pe echipe cu Rusia.

La turneul "Eagles Fighting Championhip - 6" s-a desfăşurat în premieră o partidă între echipele Republicii Moldova şi ale Federației Ruse.

În cele şase lupte, sportivii din ţara noastră au pierdut 4 şi au câştigat 2. Victoriile pentru Moldova au fost obţinute de Andrei Barbăroşă şi Mihai Sârbu.

"Mă simt fericit. Moldova are încredere în mine. Toţi prietenii mei m-au încurajat şi am câştigat", a spus luptătorul de MMA, Mihai Sârbu. 

La fel, pentru prima dată la un asemenea turneu s-a disputat şi o luptă feminină în cuşcă. Debutanta Nadejda Canţâr din Moldova a fost învinsă prin strangulare de ucraineanca Olga Bila.

În timpul luptei, Canţâr a suferit o luxaţie, iar medicii i-au pus mâna în ghips.

"Din păcate această luptă a durat mai puţin, dar nu e nimic straşnic. Am acumulat experienţă. Ştiu că sunt mai puternică şi nu mă voi opri aşa de uşor", a spus luptătoarea Nadejda Canţâr. 

"Lupta s-a terminat neaşteptat de repede. Nu am reuşit să simt plăcerea pe care o doream, dar, în general, mi-a plăcut. Aşa se mai întâmplă. Eu nu demult m-am refăcut după o fractură. Asta înseamnă MMA", a spus luptătoarea de MMA din Ucraina, Olga Bila. 

În cadrul serii a avut loc şi un duel între veterani. Moldoveanul Oleg Crăciun, în vârstă de 46 de ani, l-a învins înainte de limită pe ucraineanul Sultan Kalamahunov, care este cu 10 ani mai tânăr.

La competiţia de aseară au mai obţinut victorii moldovenii Dumitru Bostan, Sergiu Oţel, Gheorghe Lupu şi Alexandr Romanov.

"A fost o seară superbă, un turneu fascinant. Părerea mea este că unor luptători moldoveni, adică celor mai tineri, nu le-a ajuns experienţă", a spus preşedintele FEA, Dorin Damir. 

Următoarea ediţie a turneului Eagles Fighting Championship va fi organizată în luna noiembrie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu