Spectacol de teatru pentru micii pacienţi internaţi la Spitalul Valentin Ignatenco

Embed:

De atmosfera sărbătorilor de iarnă s-au bucurat şi micii pacienţi internaţi în aceste zile la Spitalul pentru copii Valentin Ignatenco. Ei au primit daruri şi au urmărit un spectacol.

Invitaţii speciali au fost actorii de la Teatrul de păpuşi Guguţă, care au pregătit un program deosebit pentru cei peste 200 de copii. Desigur, personajul mult aşteptat a fost Moş Crăciun.

Copiii au recitat poezii, urături, au cântat şi au dansat alături de Moş Crăciun.

"Mi-a plăcut că a venit moş crăciun şi mi-a plăcut tot spectacolul."

"Mi-a plăcut când am dansat şi când copii au spus poezii."

"Mi-a plăcut foarte mult Moş Crăciun. Sunt bucuroasă că pentru noi s-a organizat aşa concert."

"Copii au uitat puţin de durere, de boala cu care au fost internaţi şi s-au bucurat, au cântat, au spus poezii, s-au distrat."

"Am venit să vizitez fiul meu şi am ajuns şi la spectacol. E bine că s-a organizat aşa ceva."

30 de copii, internaţi în Secţia traumatologie, nu au putut merge la spectacol. Aşa că la ei a ajuns personal ministrul Sănătăţii, Silvia Radu.

"Am hotărât la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale să facem o surpriză copiilor de la spitalul Ignatenco şi să le oferim un spectacol şi să aibă bucuria sărbătorilor, aici la spital, chiar dacă nu sunt în sânul familiei", a spus Silvia Radu, ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

"Salutăm iniţiativa Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale pentru acest eveniment frumos care este dedicat copiilor din instituţia noastră, pentru a readuce magia sărbătorilor de iarnă pentru copii care cu părere de rău nu sunt acasă", a spus Alexandru Holostenco, directorul Spitalului Valentin Ignatenco.

Daruri de la Moş Crăciun au primit toţi cei 220 de copii, care sunt internaţi în aceste zile în spital.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu