SPECTACOL DE FORȚĂ ÎN CUŞCĂ! Botnaru a câştigat centura de campion în cadrul Eagles Fighting Championship

Embed:

Vasile Botnaru a câştigat centura de campion la categoria de până la 77 de kilograme în cadrul turneului de lupte în cuşcă "Eagles Fighting Championship", desfăşurat la Chişinău. În finală, sportivul în vârstă de 23 de ani l-a făcut knockout pe Sergiu Barbăroşă. La competiţie s-au disputat în total 12 partide. 

Vasile Botnaru a avut nevoie de trei runde pentru a-l învinge pe Sergiu Barbăroşă:

"A fost un moment, când am vrut să mă predau, dar am avut gândul că anume eu trebuie să câştig şi să fiu campion. Asta m-a ţinut şi am câştigat, datorită antrenorilor mei, credinţei în Dumnezeu şi muncii la antrenament".

Moldoveanul Mihai Sârbu şi ucraineanul Dmytro Predebaylo vor lupta pentru centura de campion în categoria de până la 62 de kilograme. În semifinale Sârbu l-a învins pe Nabiulla Amirov din Federaţia Rusă, căruia medicii i-au interzis să continue duelul după prima repriză.

"Înainte de luptă la cântar el îmi spunea că facă knockout. A vrut knockout - knockout i-am dat. MUSCA Scopul meu este a câştiga centura", a spus Mihai Sârbu.

Următorul adversar al lui Sârbu, Dmytro Predebaylo l-a bătut pe azerul care reprezintă Republica Moldova, Samir Aliev.

"Am cedat intenţionat prima rundă, deoarece am ştiut că adversarul meu este puternic şi luptă bine. Am vrut să-l fac să creadă că victoria este de partea lui și am forţat în repriza a doua şi a treia", a precizat Dmytro Predebaylo.

Una dintre cele mai aşteptate confruntări s-a terminat cu înfrângerea lui Vladislav Popovschi. Luptătorul moldovean a pierdut în faţa ucraineanului Anatoli Safronov:

"Consider că Vlad Popovschi a fost mai bun. Sunt gata să-i acord revanşa şi el îşi va demonstra valoarea în următoarea luptă".

"Show-ul de astăzi? Sunt mulţumit de el, deoarece practic toate luptele au fost la limită. Totul a fost foarte bine. Am avut lupte încendiare de partu reprize, de trei, de două", a precizat preşedinte Asociaţiei FEA, Dorin Damir.

Următorul turneu MMA "Eagles Fighting Championship" va avea loc la Chişinău în 20 mai.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu