Spectacol de artificii în Piaţa Marii Adunări Naţionale la sfârşitul concertului dedicat Zilei Independenţei (VIDEO)

Embed:

Un impresionant foc de articii a încheiat festivităţile care au avut loc aseară în Piaţa Marii Adunări Naţionale prilejuite de Ziua Independenţei. Mii de steluţe au brăzdat cerul Capitalei pe notele imnului Uniunii Europene.

Atmosfera a fost întreţinută de mai mulţi artişti autohtoni, printre care Cătălin Josan şi Anastasia Lazariuc. Publicul se arată satisfăcut:

"Ne simţim foarte ok. Ne simţim în primul rând că suntem ţară independentă deja de 23 de ani şi sper ca mulţi ani înainte să o ţinem aşa."

"Azi am fost la Vatra la concert, iar acum în Piaţa Marii Adunări Naţionale."

"Impresionannt foc de artificii. Când eram mau tânăr nu era aşa, dar pe an ce trece e tot mai frumos".

Pentru miile de petrecăreţi adunaţi în centrul capitalei au cântat mai mulţi artişti autohtoni.

"Le mulţumesc organizatorilor că m-au inclus în programul artistic. Mi-a făcut mare plăcere să cânt din nou pe scenă aici în piaţă, să văd lumea radiind, în straie de sărbătoare şi într-o dispoziţie minunată", a spus Anastasia Lazariuc.

"Ziua independenţei este o zi însemnată şi specială pentru fiecare cetăţean, sper eu, din ţara noastră. Îi felicităm pe toti, le dorim să prosperăm împreună", a spus Ion Raţă din Catharsis.

"Şi eu am un îndemn pentru toată lumea, să ne ţinem de rădăcini că doar aşa putem merge înainte. Haideţi să fim independenţi în suflet şi în creier, dar dependenţi de ţară", l-a completat co-echipierul său, Mihai Budurin. 

O evoluţie de excepţie au avut şi membrii ansamblului de dansuri populare "Joc".

Distracţia din centrul capitalei a durat până aproape de miezul nopţii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu