Spectacol de amploare de 9 mai la Chişinău (LIVE VIDEO)

Embed:

Concert de zile mari în Piaţa Marii Adunări Naţionale, cu ocazia Zilei Europei şi Zilei Victoriei asupra fascismului. Concertul a început cu un recital de muzică populară, iar ulterior, pe scenă a ieşit interpretul rus Nicolai Bascov care a fost invitat la concert de către preşedintele PDM, Vlad Plahotniuc

Momentul culminant al serii va fi un impresionant spectacol cu focuri de artificii. 

(UPDATE) Ultimii, dar nu şi cei din urmă pe scenă, au urcat băieţii britanici din trupa Blue. Cele mai tari hituri ale timpurilor precum All Rise vor răsuna în PMAN.

CITEŞTE ŞI: Cele mai tari hituri: Băieţii britanici din trupa BLUE, pe scena din PMAN (LIVE VIDEO)

 

 

(UPDATE) Energie şi muzică bună în aceste momente în centrul Capitalei. Delia susține un show plin de culoare în Piaţa Marii Adunări Naţionale.

VEZI ŞI: Spectacol exploziv: Delia, diva din România, pe scena din PMAN (LIVE VIDEO)

(UPDATE) Spectacolul din Piaţa Marii Adunări Naţionale continuă alături de solistul trupei Modern Talking, Thomas Anders. 

VEZI ŞI: Spectacolul din PMAN continuă alături de solistul trupei Modern Talking, Thomas Anders (VIDEO)

 

(UPDATE) Ziua Victoriei şi Ziua Europei este sărbătorită printr-un concert de zile mari la Chişinău. Președintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, a declarat că împreună cu colegii din partid sărbătoresc alături de oameni. 

VEZI ŞI: Vlad Plahotniuc, BAIE DE MULȚIME în timpul concertului din PMAN (FOTO/VIDEO)

VEZI ŞI:  9 Mai: "Visele" Irinei Rimeș răsună pe scena din PMAN (LIVE VIDEO)

(UPDATE) Irina Rimeş a dat culoare serii cu piesa "Visele" cu care a cucerit atât publicul de acasă, cât şi cel de peste Prut.

La concert sunt aşteptaţi toţi locuitorii şi oaspeţii Capitalei. Evenimentul este organizat de Partidul Democrat din Moldova.

(UPDATE) La concertul din PMAN este prezent şi preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, alături de fiica sa, Veruţa. 

VEZI ŞI: Andrian Candu, alături de fiica Veruţa la concertul din PMAN: Este important să nu uităm trecutul, dar trebuie să ne gândim la viitor

 

(UPDATE) Preşedintele PDM, Vlad Plahotniuc, este alături de cetăţeni la concertul dedicat Zilei Europei şi Zilei Victoriei. Liderul democraţilor a declarat că prin evenimentele de astăzi, şi-a dorit, împreună cu colegii de partid, să sărbătorească ambele sărbători, iar societatea să nu mai fie divizată pe criterii politice. 

VEZI ŞI: Vlad Plahotniuc: Trebuie să promovăm pacea între popoare și oameni

VEZI ŞI: Nicolae Baskov: Sunt fericit să fiu la Chişinău într-o zi atât de importantă (VIDEO)

Iar interpretul rus, Nicolae Baskov a mulţumit lui Plahotniuc pentru invitaţia de a venit la Chişinău într-o zi atât de importantă şi a declarat că de fiecare dată când vine în ţara noastră este întâmpinat de public cu căldură. 

 

(UPDATE) Maestrul Eugen Doga, ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc, veteranul celui de-Al Doilea Război Mondial, Iosif Terentiev, dar şi micul artist, laureat a numeroase concursuri naţionale şi internaţionale, Cătălin Advahov, au transmis mesaje de felicitare tuturor celor prezenţi la concertul din Piaţa Marii Adunări Naţionale, dar şi celor ce urmăresc spectacolul în faţa televizoarelor.

VEZI ŞI: Eugen Doga, la concertul din PMAN: Toată viaţa visam la aşa o horă şi, în sfârşit, azi, am văzut-o

 

VEZI ŞI: Cea mai MARE HORĂ din Piaţa Marii Adunări Naţionale de 9 mai (VIDEO/FOTO)

 

VEZI ŞI: Monica Babuc: La mulți ani, Moldova! La mulți ani, Europa! Trăiască Victoria

 

În Capitală a fost dat startul sărbătorii de 9 Mai, Zilei Europei şi Zilei Victoriei. În Piaţa Marii Adunări Naţionale are loc un spectacol cu artişti şi instrumentişti de excepţie. Orchestra de muzică populară a fraţilor Advahov, orchestra de muzică populară a MAI "Plai Moldovenesc" şi mai mulţi solişti de muzică populară au dat startul concertului la ora 17:00.

La ora 18:00 publicul va avea parte de un spectacol muzical-coregrafic ODĂ BUCURIEI. Pe scenă vor urca maestrul Eugen Doga, Cătălin Advahov, interpreţi precum Amelia şi Valentin Uzun, dar şi ansamblul Codreanca şi Ansamblul Național Academic de Dansuri populare JOC.

Invitatul special al serii este Nikolai Baskov. Acesta va urca pe scena din PMAN la ora 19:00. Interpretul rus va putea fi admirat de către toţi fanii timp de jumătate de oră.

De la ora ora 19:40, tânăra interpretă Irina Rimeş va fi cea care va da culoare serii cu piesa "Visele" cu care a cucerit atât publicul de acasă, cât şi cel de peste Prut.

Începând cu ora 20:35, spectacolul continuă alături de solistul trupei Modern Talking, Thomas Anders. Renumitul hit "You're My Heart, You're My Soul" îl veţi putea fredona doar astăzi alături de îndrăgitul interpret.

De asemenea, multă energie şi pozitivism va transmite cunoscuta cântăreaţă de peste Prut, Delia. Aceasta va evolua pe şcenă de la ora 21:45.

Ultimii, dar nu şi cei din urmă pe scenă, vor urca băieţii britanici din Formația "BLUE". Cele mai tari hituri ale timpurilor precum All Rise vor răsuna în PMAN la ora 23:35.

Seara va culmina cu un spectacol inedit de focuri de artificii.

La concert sunt aşteptaţi toţi locuitorii şi oaspeţii Capitalei. Evenimentul este organizat de Partidul Democrat din Moldova.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu