Spartak Moscova ocupă locul trei în Campionatul Rusiei

Embed:

Spartak Moscova a urcat pe locul trei în Campionatul Rusiei. Echipa din Moscova a învins pe teren propriu formaţia Kuban Krasnodar cu scorul de 2-0. În aceeaşi etapă, FC Krasnodar a obţinut o victorie în faţa grupării Tom Tomsk cu 3-1.

Echipa moldovenilor Igor Armaş, Stanislav Namaşco şi Emil Caras a pierdut partida din deplasare, disputată în compania formaţiei Spartak Moscova. Echipa pregătită de românul Dan Petrescu, Kuban, a cedat cu scorul de 0-2. Acest rezultat le-a permis moscoviţilor să urce pe locul trei în clasament. Spartak a deschis scorul prin Emenike, după şapte minute de joc, iar Ari a stabilit scorul final în minutul 60. Internaţionalul moldovean, Igor Armaş a fost integralist la Kuban, iar Stanislav Namaşco nu a fost inclus în lot pentru acest meci.

FC Krasnodar a învins pe teren propriu formaţia Tom Tomsk cu scorul de 3-1. Golîşev a deschis scorul la finalul primei reprize, iar Rebko a egalat în minutul 68. Taurii au reuşit să obţină victoria în ultimul sfert de oră al partidei. Otar Martsvaladze a înscris pentru 2-1, iar Joaozinho a stabilit scorul final în minutul 82. Moldoveanul Igor Lambarschi a jucat 72 de minute pentru FC Krasnodar. Un alt moldovean, Valeriu Ciupercă a fost rezervă, iar Igor Picuşceac nu a fost trecut pe foaia de joc. La Tom Tomsk, portarul moldovean Ilie Cebanu a fost rezervă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu