Spartak Moscova a rămas fără antrenor

Embed:

Valeri Karpin a demisionat din funcţia de antrenor al formaţiei Spartak Moscova, însă şi-a păstrat-o pe cea de director general al clubului. Preşedintele Leonid Fedun a declarat că este în căutare de antrenor, iar printre principalii candidaţi se află Andrei Kobelev, fostul antrenor al rivalei Dinamo, dar şi specialişti cu nume grele din străinătate, precum olandezul Luis Van Gaal şi italianul Claudio Ranieri.

Spartak Moscova nu se mai regăseşte. După ce a fost eliminată ruşinos din sferturile Europa League de către FC Porto cu scorul general de 3-10, iar în campionat a pierdut cu 1-2 meciul cu Anji Mahacikala şi se clasează pe un loc retrogradabil, formaţia alb-roşie a rămas şi fără antrenor. Valeri Karpin, care a stat până acum pe banca lui Spartak, a demisionat după o discuţie cu patronul Leonid Fedun. Acesta a declarat că se va ocupa personal de aducerea altui tehnician.

Favoriţi la ocuparea postului rămas vacant sunt anunţaţi Andrei Kobelev, fostul antrenor al lui Dinamo Moscova, care însă infirmă acest fapt, fostul antrenor al lui Bayern Munchen, olandezul Luis Van Gaal şi Claudio Ranieri demis recent de AS Roma.

Karpin este director general al lui Spartak Moscova din 2008, iar un an mai târziu, acesta a fost instalat şi antrenor principal.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu