Spartak Gogniev a fost bătut de poliţie şi apoi suspendat de către comitetul de disciplină

Embed:

A fost bătut de poliţie şi apoi suspendat de către comitetul de disciplină. Fotbalistul rus de la FC Krasnodar Spartak Gogniev, care a suferit fracturi ale nasului şi coastelor după ce a fost bătut cu sălbăticie de forţele de ordine a primit o suspendare de şase meciuri pentru implicarea pe care a avut-o în incidentul de la meciul cu Terek Groznâi.

Comisia de disciplină a Federaţiei ruse de fotbal a decis, totodată, să-i aplice şi o amendă de o mie 600 de dolari lui Gogniev pentru împingerea intenţionată a arbitrului în timpul aceluiaşi meci. La meciul respectiv, Gogniev a fost eliminat de arbitru, iar pe drumul spre vestiar a fost bătut cu sălbăticie de bărbaţi în uniforme ale poliţiei. Fotbalistul a declarat că a primit deja scuze din partea clubului Terek, iar el şi-a prezentat la rândul său scuze pentru modul în care a reacţionat.

Componenţii reprezentativei de fotbal a Rusiei şi-au manifestat la rândul lor solidaritatea cu Gogniev, săptămâna trecută, când au purtat tricouri pe care era inscripţionat numele fotbalistului lui FC Krasnodar, în timpul unui antrenament efectuat înaintea amicalului cu Grecia.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu